Hatékonyság tréning

Hát az meg micsoda? Miért lenne ez jó nekem?

Sokan teszik fel ezt a kérdést. A válasz pedig egyszerű: azért, mert vannak olyan problémák, amiket nagyon nehéz egyedül jól megoldani. Sokszor érezheted azt, hogy elakadtál, ugyanazokat a köröket futod újra és újra, mint valami mókus a kerékben. Vagy – akár látszólag sikeres emberként – nem találod a helyedet, változtatnál, de az ötlet valahogy nem akar formát ölteni. Esetleg a párkapcsolati gondokkal nem tudsz mit kezdeni, vagy csak annyit szeretnél elérni, hogy hatékonyabban képviselhesd a saját érdekeidet.

Ilyenkor jön jól egy coach, egy külső, képzett szem, aki olyan dolgokra világíthat rá, amiket te bentről, a probléma közepéről nem biztos, hogy látsz. Az újszerű nézőpont, a segítő szándékkal feltett kényes kérdésekkel való szembenézés segít abban, hogy kilendülj a holtpontról, és új irányt vehessen az életed.

Nem helyetted oldom meg a problémákat – veled együtt keressük meg azt a megoldást, ami a legjobb a számodra. Hiszen ki tudná jobban nálad, mi a jó neked? A félreértések elkerülése végett: ez nem ezoterika. Nincs ebben semmi varázslat, semmi földöntúli mágia. Kipróbált módszerek, tapasztalat és munka. Ez a három dolog fog neked megoldást kínálni. Ha kérdésed van, keress bátran!

schunder.laszlo@gmail.com

06 70 626 81 46

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s