Egyszerű út a sikerhez

A sikerhez vezető út nem bonyolult. Három pontba szedtem össze, mi kell ahhoz, hogy egy célod teljesüljön. A vicces rövidítések szerelmeseként elneveztem ÁFA – módszernek.

Álmodj!

Találd ki, mit akarsz. Találd ki konkrétan, mi az a cél, körülmény, ami ha teljesül, akkor sikeres leszel. Fogyni akarok! Oké, remek, de pontosan mennyit, és mennyi időt adsz rá? 10 kilótól akarok megszabadulni négy hónap alatt. Na, ez már egy konkrét cél, egy olyan álom, aminek reális esélye van, hogy teljesüljön. Gazdag akarok lenni. Mi neked a gazdagság? Tárgyak, minőségi idő? Csak te tudod eldönteni, és ha te nem teszed meg, más sem fogja helyetted. A lényeg, hogy reális legyen, és tényleg akard.

Felkészülni!

Ezt a részt ritkán olvasod az ehhez hasonló cikkekben. Ahhoz, hogy elérd az álmodat, rendelkezned kell az ismeretekkel, képességekkel, amik lehetővé teszik, hogy oda is érj. Tudás, tapasztalat, de legfőképp önismeret. Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amit megálmodtál.

Akciózz!

Elvégezted az iskolát, birtokodban a tudás ahhoz, hogy elindítsd a vállalkozásod. Utánanéztél, miként is működik a test, mik a helyes táplálkozás alapjai, van személyi edződ, étrended és piros futócipőd. Remek. Ez így egyenlőre még pont semmi. Csináld. Csak menj, és csináld. Lesznek nehézségek. Nem a tervek szerint fognak menni a dolgok. De tarts ki, és csináld. Legyél türelmes magaddal és a folyamattal szemben, legyél kitartó és örülj a részsikereknek. És ne hagyd abba, amíg az álmod valóra nem válik!

schunder.laszlo@gmail.com

06 70 626 81 46

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s