Biznisz Akadémia

Ezen az oldalon letölthető illetve egyéb formátumú anyagokat találsz, amelyek segítségedre lesznek a vállalkozás – építés egy – egy területén. Amennyiben kérdésed van, netán elakadtál, keress konzultációért a lap alján található űrlapon!

Mielőtt üzletelnél: Ha az üzlet háború, a tárgyalás egy ütközet. És mind minden ütközetben, itt is a felkészülés az egyik – ha nem a – legfontosabb elem. Ebben segít ez a tanulmány.

Partner vagy Probléma? Minden vállalkozás – még azok is, amelyek nem fizikai termékben utaznak – a beszállítóitól és partnereitől függ. Egy rosszul megválasztott beszerzési forrás, egy trehány fejlesztő romba tudja dönteni az üzletet. Hogy ez ne legyen így, összegyűjtöttem néhány módszert, ami segít abban, hogy Partnereid legyenek, ne Problémáid.

Pénz az ablakban: A könyv betekintést kíván nyújtani az ipari beszerzés stratégiai kulisszái mögé, nem csak a szakmabelieknek, hanem a folyamat iránt érdeklődő “amatőröknek” is, hogy könnyebben alkalmazzák, megértsék a logisztikai és stratégia gondolkodás mozgatórugóit. Pénz az ablakban: A stratégiai beszerzés gyakorlata / Süle Edit, Schunder László. Universitas-Győr, 2017.

A “Pénz az ablakban” című könyvet ezen a linken tudod megvásárolni:

Ha segítségre van szükséged a vállalkozásoddal kapcsolatba, üzenj az alábbi űrlapon: