Gyakorlati útmutatók

Vállalkozásod valós értéket ad az ügyfelei számára, különben nem lenne sikeres. Ehhez te értesz a legjobban. Az én vállalkozásom az anyagellátási lánc kiépítése és hatékonyságának növelése. Amikor egy startup elindul, a termék a legfontosabb,érthető, hogy mindenki erre koncentrál. Szervezetet építeni azonban egy külön szakma. A sikernek a beszállítók megbízhatósága, az alapanyagok minősége éppoly fontos összetevője, mint a költségek kordában tartása vagy a pontos szállítás. Ezt építem ki én.  Szeretném, ha minél több fiatal cég és startup lenne sikeres, ezért kiemelten fontosnak tartom az oktatást. Ezért osztom meg veletek az anyagaim egy részét. Remélem, hasznosnak találjátok, jó olvasgatást!

Pénz az ablakban: A stratégiai beszerzés gyakorlata / Süle Edit, Schunder László
Győr: Universitas-Győr, 2017. 121 p.

könyvborito

A könyv betekintést kíván nyújtani az ipari beszerzés stratégiai kulisszái mögé, nem csak a szakmabelieknek, hanem a folyamat iránt érdeklődő “amatőröknek” is, hogy könnyebben alkalmazzák, megértsék a logisztikai és stratégia gondolkodás mozgatórugóit. A könyv megvásárolható: http://univgyor.hu/9786155776021-penz-az-ablakban 

Mielőtt üzletelnél – Gyakorlati útmutató a tárgyalások előkészítéséhez / Schunder László; ebook

Ha az üzlet háború, a tárgyalás egy csata. A csatákra pedig fel kell készülni. Az útmutató segítséget nyújt a tárgyalásokra való felkészülésben, az erőviszonyok, a lehetőségek és a megbeszélés fő csapásának tisztázásában. 

Letölthető innen: LINK

Elérhetőségeim:

Mobil: 06 70 626 81 46

Email: schunder.laszlo@gmail.com