Megoldások Neked

Ha saját vállalkozásod van, vagy most tervezel belevágni, akkor a szakmában biztos, hogy jó vagy. De sokszor hiába a felkészültség, találkozni fogsz olyan problémákkal, amelyek megoldásához szakember kell. Hiszen nem elég egy kiváló termék, jó marketing és elhivatottság. Szükséged lesz piackutatásra, üzleti tervre, beszállítókra, szerződésekre, időben és jó minőségben rendelkezésre álló alapanyagra, tárolásra, anyagmozgatásra, nyilvántartásra és kiszállításra. Emellett emberekre, folyamatokra, de mindenek előtt RENDSZERRE!

Professzionális üzleti megoldások – mert szükséged van rá

Több, mint másfél évtizedes belföldi és külföldi üzleti tapasztalattal a hátam mögött nyújtom neked az alábbi szolgáltatásokat:

Vállalkozóvá válás mentorálása

Ha fontolgatod a vállalkozás indítását, akkor egy komoly kihívás előtt állsz. Sikeres lehetsz, de keményen kell dolgozni érte, és főként: Okosan. A tervezés, a felkészülés van olyan fontos, ha nem fontosabb, mint egy jó ötlet. Hiszen minden a megvalósításon múlik! Ezért érdemes velem konzultálnod.

  • Elkészítjük az üzleti modellt, mert az alapvető, hogy jól induljon a vállalkozás
  • Elvégezzük a piackutatást, mert ismerned kell a részleteket
  • Kialakítjuk a beszállítói bázist és az ellátási – logisztikai láncot, mert anélkül nincs üzlet
  • Összerakjuk a költségeket, a lehetőségeket és kockázatokat,mert tudnod kell, mibe vágsz bele!

Nem csak megcsinálom helyetted a házi feladatot – megtanítalak rá, hogyan kell. Így a jövőben már magad is át tudod látni a buktatókat, lehetőségeket és megalapozott döntéseket fogsz hozni az üzletedben. Részletekért lap alján lévő űrlapon keress!

Ellátási lánc optimalizálása

Működő céged van, de nem vagy megelégedve az ellátási láncod hatékonyságával? Akár a beszállítói, akár a belső logisztika nem úgy muzsikál, ahogy kellene? Vagy csak szeretnéd még jobban csinálni? Külsős szakértőként könnyebben meglátom, hogy hol lehet még faragni a költségeken és növelni a hatékonyságon, vagy tompítani a kockázatokon. Keress, mert együtt

  • Felmérjük a kockázatokat a beszállítói láncodban, mert az üzletnek gördülékenyen kell mennie
  • Átnézzük a költségeket, mert mindig lehet valahol extra profitot találni
  • Kielemezzük a készleteket és a hatékonyságot, mert fontos, hogy ne tűnjön el a pénz a zsebedből
  • Feltérképezzük a belső anyagáramlási folyamatokat, mert lehet, hogy komoly tartalékaid vannak még a rendszerben.

Akár egy konkrét problémára keresel megoldást, akár a munkatársaidat szeretnéd képezni ezeken a területeken, az alábbi űrlapon keress meg. Egyeztetés után a konkrét eset ismeretében adok árajánlatot.